Jær Tre - Totalentreprenør med lokal kompetanse

Lokal kompetanse

Som totalentreprenør har vi på Jær Tre ansvaret for hele byggeprosessen – fra første spadetak til ferdigstillelse. Vi har et dedikert team av erfarne håndverkere, prosjektledere og arkitekter som sammen sørger for at ditt prosjekt blir gjennomført med høy kvalitet og presisjon.

Vi er stolte av å kunne bruke vår lokale kunnskap til å tilpasse prosjektene dine til de unike forholdene på Jæren. Dette gir oss muligheten til å gi prosjektene et særegent og autentisk preg som du ikke finner andre steder.

Previous slide
Next slide

Samarbeidspartnere og kunder

Jær Tre er stolt over å kunne betjene et bredt spekter av kunder, inkludert både offentlig og privat sektor. Vi har et godt og langvarig samarbeid med både statlige og kommunale instanser, hvor vi har levert på en rekke byggeprosjekter av forskjellig omfang og kompleksitet.

I tillegg til vårt arbeid direkte med stat og kommune, fungerer vi også som en pålitelig underleverandør for flere store lokale entreprenører.

Våre tjenester som totalentreprenør

Jær Tre tilbyr et bredt spekter av tjenester som totalentreprenør:

Ta kontakt med Jær Tre i dag

Har du et prosjekt du vil diskutere med oss? Ta kontakt med Jær Tre i dag for å finne ut hvordan vi som din totalentreprenør kan hjelpe deg med å realisere dine byggedrømmer.

Vi gleder oss til å høre fra deg!